Geisoleerde prefab tuinkantoren

THUISWERKPLEK IN TUINKANTOOR

De juiste ontwerper werkt met u samen om een ​​prefab tuinkantoor te creëren dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en ontwerpkeuzes, en ervoor te zorgen dat het binnen uw budget binnenkomt! We zijn er om u te helpen die ontwerper te vinden!

Samenwerking tussen opdrachtgever + ontwerper = een succesvol tuinkantoor

Er zijn veel bedrijven die tuingebouwen verkopen. Ze begrijpen niet allemaal de nuances van het ontwerpen van een tuinkamer die gebruikt gaat worden als professionele werkruimte. Ze nemen de ‘one size fits all’-benadering, om te ontwerpen!


Ons jarenlange inzicht in de branche vertelt ons dat de meest succesvolle buitenkantoorprojecten die zijn waarbij een Tuinkantoor Expert de tijd neemt om te begrijpen hoe elke klant werkt en vervolgens de lay-out en specificatie afstemt op hun behoeften. Oh, en ze weten ook hoe essentieel het is om het project op tijd en binnen het budget binnen te halen!

We weten dat deze bedrijven allemaal uitgebreide ervaring hebben met het aanpassen van hun tuinkantoorontwerpen aan de eisen van hun klanten. Klik gewoon op de afbeelding voor meer informatie over hun werk.

Bij het kopen van een tuinkantoor met toilet kunt u veel meedenken over het ontwerp, de indeling en de afwerking. Gebruik de volgende links om voorbeelden te bekijken van de verschillende afwerkingen en ontwerpdetails die u kunt kiezen.  Misschien is er een idee dat u in uw eigen project wilt opnemen!

Tuinkantoorgebouwen worden steeds populairder met steeds meer mensen die de moderne overstap maken om vanuit huis te werken. Tuinkantoren bieden de perfecte oplossing voor het evenwicht tussen werk en privé en creëren tegelijkertijd extra ruimte in huis.

Onze tuinkamers van topkwaliteit zijn volledig geïsoleerd, wat betekent dat u het hele jaar door een warme, droge en comfortabele ruimte heeft om te werken. Helemaal niet zoals een ‘schuurkantoor’ of ‘shoffice’, onze gebouwen worden gebouwd volgens dezelfde kwaliteits-, veiligheids- en isolatienormen als een kamer in uw huis. Dit betekent dat u een professionele en comfortabele werkruimte kunt creëren in de praktijk van uw eigen tuin.

Het toevoegen van een tuinkantoor aan uw tuin is een eenvoudig en kosteneffectief proces – vooral in vergelijking met andere alternatieven voor woninguitbreiding. Een bouwvergunning is over het algemeen niet vereist en de gebouwen worden door ons in slechts 1-5 dagen geïnstalleerd.

De Inspiration is ons kleinste gebouw voor externe footprint versus binnenmaat. Een modern en simplistisch ontwerp

Een ding dat gegarandeerd moet worden als je vanuit huis werkt, is privacy, rust en stilte. Onze tuinkamers zijn vrijstaande gebouwen die los staan ​​van uw huis, wat betekent dat u zich op kantoor kunt terugtrekken weg van de afleiding van thuis.

Een van de belangrijkste voordelen van een tuinkantoor ten opzichte van een traditioneel thuiskantoor zijn de voordelen voor de balans tussen werk en privé: u kunt het kantoor aan het eind van de dag achter u laten en zich op uw gezin concentreren wanneer u in uw huis bent.  Uw woon-werkverkeer wordt vrijwel tot nul teruggebracht wanneer u vanuit een tuinkantoor werkt, waardoor u meer tijd en geld bespaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *